Працюю в ЦИФРІ. Як це?

Працюю в ЦИФРІ. Як це?

Мінімум це без силікону і відбитків а це вже неабияк зручно для наших пацієнтів. Що ж отримуємо ми, лікарі, в концепті цифрової стоматології -  спробую підсумувати зараз 😉

🎲 Якість. 

Сканування топовим девайсом доступним на зараз - Primescan Sirona дозволяє створити максимально ідентичні 3D моделі необхідних для роботи ділянок щелеп, що є вже готовим інфо для технічної реалізації в програмах cad і cam наявних в лаб. 

🎲 Візуалізація. 

Будь то окрема реставрація зуба чи планування тотальної роботи на імплантах, відсканувавшись - на екрані сканера разом з пацієнтом в кріслі ми обговорюємо його випадок або створений лаб проект, наприклад ще на початок лікування але вже із закладеним результатом і як він буде виглядати. Тут же можливо об’єднати окремі шари в проект - томографії, пресканів, сканів обличчя з усмішкою, робочі етапні скани, або наприклад з тимчасовими конструкціями. В комунікації з техніком провести обговорення і внести правки в майбутні конструкціі або візуал посмішки загалом.

🎲 Швидкість. 

За лічені секунди отримані скани в форматі файлів по електронці потрапляють в лаб, де майстер має можливість оцінити проведену підготовку лікарем, внести технічний комент на корективи зі своєї сторони або ж прийнятися до виконання замовлення.

🎲 Практичність. 

Не треба більше гор силікону, купи відбиткових ложок і запихувати це все в порожнину роту в очікуванні застигання маси. Сканування зазвичай займає декілька хвилини, це зручно як лікарю так і пацієнту.

#drolegmastakov #pinkbrightstudio #digital